راهیان نور باعث خودسازی نسل های امروزی می شود
مدیر روابط عمومی سازمان اردویی بسیج در گفتگو با کوله بار:
راهیان نور باعث خودسازی نسل های امروزی می شود
غفاری با بیان اینکه راهیان نور باعث خودسازی نسل های امروزی می شود، گفت: یکی از وظایف امروز ما بیان ازخودگذشتگی مردان و زنان مجاهدی است که در راه اسلام و انقلاب از جان خود گذشتند....
علی غفاری مدیر روابط عمومی سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در گفتگو با کوله بار با اشاره به اینکه راهیان نور دانش آموزی یکی از روش های تاثیر گذار برای تربیت و تعالی دانش آموزان محسوب می شود، گفت:هدف اصلی اردوهای راهیان نور دانش آموزی، آشنا کردن دانش آموزان با ایثار و گذشت رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است و نیاز است که دانش آموزان به عنوان نسل های امروزی، پرده از اسرار و رازهای دوران دفاع مقدس بردارند و لازمه آن، حضور در مناطق جنگی است.
وی افزود: این اردوها با هدف آشنایی دانش آموزان و تجدید میثاق با فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهیدان هشت سال دوران دفاع مقدس برگزار میشود.
غفاری تاکید کرد: یکی از وظایف امروز ما بیان ازخودگذشتگی مردان و زنان مجاهدی است که در راه اسلام و انقلاب از جان خود گذشتند.
وی ضمن تأکید بر ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت گفت: یکی از راه های آشنایی نسل جوان با این فرهنگ اردوهای راهیان نور و اعزام نوجوانان و جوانان به مناطق عملیاتی است چر که آن مناطق رنگ و بوی خدایی دارد.
مدیر روابط عمومی سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج با بیان اینکه اردوهای راهیان نور در واقع آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت است، افزود: ما باید یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس را گرامی و زنده نگه داریم.
وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس را بهترین جوانان این کشور رغم زدند، اظهار داشت: راهیان نور رشادت ها و از خود گذشتگی های شهدای عزیز را به نسل جوان امروز جامعه منتقل می کند.
غفاری تصریح کرد: آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار، شهادت، رشادت و ساده زیستی و دلاورمردی های غیور مردان و رزمندگان اسلام و بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس مهمترین هدف برگزاری این اردوها است.
وی با بیان اینکه راهیان نور فرصت مناسبی است که جوانان و نوجوانان در آن به خودسازی می پردازند، گفت: فضای حاکم در مناطق عملیاتی فضای معنویت بود و رزمندگان با همین روحیه حماسه های جاویدانی را آفریدند.
- ۹۶/۱۱/۱۸